Agasallos únicos e saborosos

Agasallos únicos e saborosos
16 de Marzo, 2023 - 12:10 h. | Publicada por Radio Fene

“Se hoxe meu avó vivise estaría impresionado de que puidésemos ter unha tenda con 1.500 referencias de viños de distintas denominacións de orixe”, destaca Manuel Domínguez, actual propietario de Bodegas Barral. Ademais de viños, tamén podemos atopar aquí licores ou exclusivos produtos gastronómicos feitos en Galicia

ESCOITA O PODCAST:

Bodegas Barral naceu en Betanzos das mans dos meus avós. Antigamente eramos produtores porque tiñamos viñedos en Betanzos e se traía viño da Mancha, se elaboraba e vendía. Hoxe en día xa somos unha distribuidora. Eu son a terceira xeración na que vendemos produtos xa elaborados”, explica Manuel Domínguez ao tempo que fai fincapé na importancia do asesoramento e á atención ao público. “No comercio estase a perder o tema da atención ao público. Aquí intentamos que todo cliente se vaia coa mellor percepción do noso negocio e quede satisfeito para que os que lle van á súa casa a comer e a cear queden sorprendidos”. En Bodegas Barral apostan polos produtores galegos. “Gústanos moito o tema dos queixos porque o queixo e o viño son moi afines. Traballamos, por exemplo, con Queixerías do Eume. Son produtos que non están en grandes superficies e que lle permiten esa exclusividade á xente”. Agora que se acerca o Día do Pai en Bodegas Barral contan con múltiples opcións para agasallar e sorprender. “Eu lle metería un par de botelliñas de viño, un queixo de Queixerías do Eume, un chourizo ou salchichón de Casa da Avoa, un par de patés e algo doce coma unhas galletas de Maruxas ou unha bica mantecada de Ourense para combinar ben o viño, o salgado e o doce”.

Na imaxe, Manuel Domínguez, propietario de Bodegas Barral.

Fotografía: Xarda.

Sociedade

Publica o teu comentario agora