ACTUALIDADE
-
Novas
Novas sobre programas, emisoras,... Todo o mais actual e de interese nesta sección.
-
Radio á carta
Escoita online os podcasts dos teus programas favoritos de Radiofusion.
Praza Alcalde Ramón Souto s/n, 15500 Fene (A Coruña) Galicia - Tfno. 981 492 773 - noticias@radiofusion.eu
Facebook
Twitter
O marisco é unha fábula, pero en moitas ocasións tapou outros pratos, como guisos, caldo galego ou lacón con grelos, segundo o laureado cociñeiro vasco Juan Mari Arzak. O especialista descubriu Galicia e a súa cociña e en 2010 adquiriu un piso na localidade de Negreira, xusto enfronte da Casa Barqueiro. Na vila do Barcala pasa todos os anos uns dias, come no restaurante dos seus amigos e da zona é boa parte da carne que sirve no Arzak en Donos
Arzak confesa que lle emocionan os pratos que se poden saborear en Galicia. O mestre universal da cociña vasca de autor, medalla de ouro ao mérito das bellas artes sabe o que é comer ben.