Materia prima excepcional

Materia prima excepcional
23 de Setembro, 2022 - 12:10 h. | Publicada por Radio Fene

Os cociñeiros Amara Méndez e Javier Oseira decidiron emprender no rural facendo uso da materia prima excepcional da gastronomía galega. Os seus pratos poden degustarse en Finca Goleta situada en Foz. Falamos con eles en Onda ODS.

ESCOITA O PODCAST:

Esta parella de cociñeiros voltou ás súas orixes para poñer en valor a gastronomía da zona. Unha materia prima excepcional é a base dos pratos típicos elaborados con produtos de tempada e de proximidade. Hóspedes, veciños e forasteiros saborean unha experiencia única descubrindo a autenticidade dos recursos, potenciando a súa conservación e revitalizando a natureza. En Onda ODS desprazámonos ata o restaurante de Finca Goleta, un edificio construído no século XIX nun fermoso entorno natural en Foz, na Mariña luguesa.

Na imaxe, bacalao ao pil pil, unha das especialidades do restaurante Finca Goleta.

Sociedade

Publica o teu comentario agora