ACTUALIDADE
-
Novas
Novas sobre programas, emisoras,... Todo o mais actual e de interese nesta sección.
-
Radio á carta
Escoita online os podcasts dos teus programas favoritos de Radiofusion.
Praza Alcalde Ramón Souto s/n, 15500 Fene (A Coruña) Galicia - Tfno. 981 492 773 - noticias@radiofusion.eu
Facebook
Twitter
En empanada ou con arroz. No ferro quente cunha pinga de aceite e limón. Cocidas ao vapor. Hai múltiples maneiras de cociñar as navallas.
A navalla ou longueirón é un molusco bivalvo de cunchas alongadas que se distinguen na area da praia por faceren pequenas burbullas. As navallas cóllense cando sobresaen da area na marea baixa. Luís Villaverde di que cando a baixamar coincide con noites de lúa chea, vense os longueiróns nas praias baleiras, amosando o extremo superior como un exercito moi preto. Péscanse poñendo un pouco de sal e metendo polo furado unha variña de paraugas.
Publica o teu comentario agora