O sabor da história dos Castros

O sabor da história dos Castros
01 de Novembro, 2021 - 09:01 h. | Publicada por Radiofusión

"Antes de ir ao Montecarlo, tomamos un ribeiro branco cun par de pinchos da que moitos expertos culinarios consideraban como a mellor empanada do mundo en Casa Saqués. Debía ser un dos restaurantes máis antigos da cidade, pois xa estaba máis que confirmado o feito de que o avó de Tonecho, o propietario actual, abriu o establecemento nos anos corenta, en plena posguerra" afirma o inspector Pereiro nun dos capítulos de Os incurábeis, o podcast de serie negra dos Castros. 

ESCOITA O PODCAST:
Tonecho de Casa Saqués. Os Castros. A Coruña

O inspector Pereiro fala neste capítulo dos Incurábeis, de O Gaiteiro, un verdadeiro templo de culto gastronómico en Cabanas.

Na imaxe, Tonecho, de Casa Saqués. (Fotografía: Xan Xe Corral)

Cultura

Publica o teu comentario agora