ACTUALIDADE
-
Novas
Novas sobre programas, emisoras,... Todo o mais actual e de interese nesta sección.
-
Radio á carta
Escoita online os podcasts dos teus programas favoritos de Radiofusion.
Praza Alcalde Ramón Souto s/n, 15500 Fene (A Coruña) Galicia - Tfno. 981 492 773 - noticias@radiofusion.eu
Facebook
Twitter
Inaugúranse hoxe en Pondeume as II Xornadas da tenreira cachena na que participarán oito establecementos da zona. Ata o dous de maio poderemos degustar nas suas mesas menús, tradicionais ou máis creativos que teñen como base a carne desta tenreira tan rústica, vermella, entre añejo e vacún, orixinaria da Baixa Limia.
Carpachos, carne ao caldeiro ou estofados atoparemos, entre múltiples variedades culinarias, nos restaurantes que se sumaron á iniciativa da Asociación de empresarios "Tureume". Para a elaboración dos pratos de tenreira cachena terán en conta outros productos da zona que lle son propicios como o viño e o xerez de Betanzos, os queixos e o mel do Eume ou as castañas.
Dende hoxe e ata o 2 de maio celebranse estas II Xornadas da Tenreira Cachena nos seguintes restaurantes: Andarubel (Pontedeume), A Palma (A Capela), A Pitanza (Pontedeume), Casa Garabana (Vilarmaior), Casa Peizás (A Capela), La Solana (Cabanas), Las 5Jotas (As Pontes) e Casa Sixto (Paderne).